Swipe to the left

RØDE BALLERINAER I ROM

RØDE BALLERINAER I ROM
By MIAMAN.COM 3. dec. 2012 No comments
Jeg lovede jer en update på min tur til Sicilien. Det var helt helt fantastisk! Det var som sagt en konference med den organisation jeg arbejder for, og det var med mennesker fra over 20 forskellige lande, der alle kom for at dele viden og tanker omkring vores arbejde. Det var super fedt. OG det var endnu mere fedt at have muligheden for at have lækre sko fra MIAMAN.COM på i NOVEMBER! Yes, det var nemlig over 20 grader for det meste. Så lækkert! I Rom var der lidt køligere, men stadig dejligt.


Jeg var faktisk ikke overrasket over kvaliteten af skoene, men alligevel kom det lidt bag på mig, at de var så lækre. Jeg har egentligt aldrig været særlig stor fan af ballerinaer fordi jeg synes de får min fod til at se meget lang ud, og jeg kan ikke helt sætte finger på hvorfor de her ikke gør det på samme måde, men synes de er super dejlige og glæder mig til sommer i Danmark hvor jeg kan finde dem frem igen!

Jeg elsker at rejse og turen fortsætte i forlængelse af konferencen i Rom, hvor vi tog 24 timer og en overnatning inden turen gik hjem til Danmark igen. I den periode lykkedes det mig at: få min pung stjålet, sove på det underligste hotel, se Vatikanet, fountain di Trevi, Spanske trapper, få fantastisk pizza og pasta, gå langs floden, se Forum Romana, fare vildt hundrede gange, se et frieri ved di Trevi, drikke øl, vin og spise panna cotta. Ganske udemærket tur må jeg sige. Og til dem der ikke har været i Rom endnu! Det kan KLART anbefales - bare pas EKSTRA godt på jeres tasker og sørg for at have gode sko med jer til alle de kilometer I kommer til at gå i fantastiske Rom!

Sko-knus Christina