Swipe to the left

FORÅRSKLARE FUSSER

FORÅRSKLARE FUSSER
By MIAMAN.COM 1. maj 2013 No comments
SÅ begynder vejret endelig at se en smule lysere ud og I ved hvad det betyder! Udover det faktum at MIAMAN.COM allerede har lanceret den smukke nye sommerkollektion, så betyder det også at vi snart skal have fødderne ud i det fri!

Men når de kære pusselanker har været gemt væk hele vinteren i store støvler og uldsokker, så trænger de helt sikkert til en kærlig hånd. Derfor drog jeg mod Fields i København for at prøve fiskespa! Nøj! Dét kilder! Har I prøvet det? Det skulle I tage at gøre! Det er virkelig sjovt, en blanding af "ih, det kilder" og "hehe, de napper min lilletå". Det kan bestemt anbefales. Jeg ved ikke om jeg synes det giver den HELT store forandring, tror bestemt det skal suppleres med andre lækkerier, men det tog bestemt det værste hårde hud og var smadder behageligt. Det summer også helt i fødderne bagefter, som om der kommer godt gang i blodomløbet.

Jeg glæder mig i øvrigt også til at bruge tid på neglelak til fødderne igen, så de kan pyntes lidt ekstra. Jeg er også en af dem, der i bedste 90'er stil har tå-ring på :D Synes at jeg ligeså godt kan pynte så meget som muligt, når de nu har den ekstra størrelse ;

Håber I nyder vejret derude :)