Swipe to the left

NEGLELAK, JA GULDNEGLELAK!!

NEGLELAK, JA GULDNEGLELAK!!
By MIAMAN.COM 7. jul. 2010 No comments
Neglelak er en fremragende accessori! Jeg betragter neglelak på lige fod med tasker, sko og øreringe. Den kan skiftes ud og understøtte den stil man har, og hvis man er neglelak fanatisk, kan dette ske fra dag til dag. Dermed også sagt at neglelak passer til enhver stil, fra businesskvinden til barfodshippien.


Nu hvor jeg lige har give konceptet neglelak en bragende reklameudtalelse, vil jeg gå videre til skideballen. Denne er henvendt til alle producenter af grimme glimmer og metaleffekt neglelakker, samt dem der vælger at udsætte sig selv for udmygelsen, når deres negle kommer styrtende tre meter foran dem! Det kan se så hæslig billigt ud, lige meget hvor Chanel agtig lakken måtte være. Dermed ikke sagt at jeg ikke kan lide farver, neon, laksefarvet, orange og pudder er skønt, bare uden glimmer!

Alligevel blev jeg en anelse opmærksom på min veninde, der en dag havde en simpel guldneglelak på sine tånegle. Hun er netop sådan en barfodshippie der ellers ikke kan finde på at påføre sig selv andet en überøkologiske cremer og ansigtsmasker af fairtrade banan - og honning! Måske var hendes valg af guldfarven også et resultat af hippie mentaliteten, da guld ikke har en decideret farveværdi som f.eks. rød. Guld udstråler rigdom og er selvfølgelig også forbundet med status, men når vi er på neglelak planet vil jeg våge at påstå, at det er en af de farver der er mest neutrale og samtidig smukke.

Jeg faldt pladask for de guldbelagte ikke for glimrende tånegle, og inden mit hovedet ramte jorden, styrtede jeg ud og købte mig til sommerlige guldnegle. Sikke en fest! Især på tæerne er guld smukt, og i en fin stillet med åben tå er guldnegle et sikkert sommerhit.