Swipe to the left

STORE FØDDER, STORE FORBILLEDER

STORE FØDDER, STORE FORBILLEDER
By MIAMAN.COM 19. jul. 2013 No comments
Der er masser af kvinder derude med store fødder ligesom os. Og sjovt nok, så er der også et par af dem, du helt sikkert kender og/eller elsker. Tag nu fx Geena Davis.


Hende kender vi fra de gode 90'er film "Long Kiss Goodnight" og "Thelma and Louise" - hun går rundt med en dejlig størrelse 44! Eller Michelle Obama på en størrelse 43 - USAs tidligere førstedame og en af de mest indflydelsesrige kvinder i øjeblikket.

Sidst men ikke mindst har vi smukke Nicole Kidman på en flot størrelse 43, hvem ville ikke gerne have en dag i hendes sko, ja… jeg spørger bare.

Det jeg egentligt gerne vil sige med det her, det er at der er masser af fantastiske, stærke og talentfulde kvinder ude i verden, der har ligeså store fødder som os. Der ligger en smule tabu over det at have store fødder, på en måde som om det ikke er kvindeligt. Men de kvinder som jeg nævner her, de er da vist kvinder med stort K alle sammen - på hver deres måde. Dét kan i hvert fald ikke diskuteres. Så jeg har bestemt mig for at omfavne mine store fødder og min dertil indrettede højde, og tage mine fine størrelses 42 stilletter på i byen, næste gang jeg skal ud!

Masser af storfodskærlighed