VI SENDER TIL
HELE EUROPA

BILLIG FRAGT
I DANMARK 

ALTID 14 DAGES
FULD RETURRET 

DINE KØB ER OMFATTET
KØBELOVENS REGLER

GAVER KAN RETURNERES
INDENFOR 8 DAGE

BYT UDEN BEKYMRING
NEMT & HURTIGT 

Handelsbetingelser

RETURSEDDEL - print den her

Returseddel

Når du handler hos MIAMAN.COM accepterer du nedenstående betingelser.
Vi anbefaler, at du læser vore betingelser grundigt, inden du handler.

LEVERING
Hos MIAMAN.COM afsender vi dine varer hurtigst muligt. Er din varer på lager, sender vi 1-2 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Skal vi først håndlave dine sko, står der anført ved skoen hvor længe produktionstiden er. Der kan i tilfælde af svigtende leverancer eller under udsalg gå 2-3 dage, før vi sender pakken. I så fald får du besked via email med det samme. Ved eventuelle forsinkelser kan MIAMAN.COM ikke holdes ansvarlig.
Skulle dine varer, mod forventning blive meget forsinkede (adskillige dage) eller udeblive, fremsender MIAMAN.COM naturligvis en ny leverance uden beregning.
Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan vare op til 3 dage.


SEND DINE KØB TILBAGE PÅ VORES REGNING*
Hos MIAMAN.COM er det vigtigt for os at vores kunder er tilfredse og at det er nemt og hurtigt at handle. Vi tilbyder derfor alle kunder i Danmark gratis returfragt hvis den købte vare ikke passer.
*Vi tilbyder gratis returfragt, hvis følgende er opfyldt :
Du bytter til en anden størrelse eller en anden vare af samme eller højere værdi.
Du vælger at modtage et tilgodebevis til senere brug hos MIAMAN.COM
Vi kan desværre IKKE tilbyde gratis returfragt, i følgende tilfælde :
På udsalgsvarer, nedsatte varer og kollektionsprøver.
Hvis du sender varen retur og vil have pengene tilbage.
Du returnerer pakker der opfylder ovenstående vilkår, ved at benytte den returlabel fra Swip Box, som vi har sendt et link med, til din mail. Print labelen ud og send pakken til os. Har du modtaget din pakke på din adresse med Post Danmark, skal du selv frankerer din returpakke og sende den retur til os. Du skal sende din pakke som forsikret pakke med tracking nummer. Vi accepterer ikke at pakker sendes retur som brevpost, da de ikke kan spores. Du kan også sagtens bruge vores Swip Box returlabel selvom dit køb ikke opfylder ovenstående vilkår, vi vil i så fald tilbageføre 65 dkk mindre til din konto, til dækning af fragt udgifterne. Når vi har modtaget varen, og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt, og indenfor 14 dage tilbageføre købsbeløbet til din konto - dog minus porto og evt. 65 dkk hvis retur label er benyttet.


BILLIGE FORSENDELSER DER ER FULDT FORSIKREDE

Vi sender alle varer som forsikrede pakker (se undtagelse i næste afsnit). Du får oplyst tracking nummer umiddelbart efter afsendelse. Der kan desværre gå op til 12 timer, før du kan følge din pakken. Varerne er fuldt forsikrede under forsendelsen. Ved modtagelse beder vi dig kontrollere pakkens indhold. Skulle pakken og eller indholdet være beskadiget, skal du anmelde det til fragtfirmaet hurtigst muligt eller senest 2 dage efter modtagelsen og efterfølgende returnere varen til os. MIAMAN.COM er ikke ansvarlig for varer, der beskadiges under transporten. Vi pakker altid varerne ind bedst muligt, for at undgå fragtskader. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.


STRØMPER SENDES UDEN TRACKING NUMMER
Køber du udelukkende strømper, sender vi dine varer som brev, i dette tilfælde modtager du ikke et tracking nummer. Leveringstiderne er de samme som for pakker. Dette gør vi for at tilbyde lave fragtpriser til hele Europa. Vejer dine strømper over 2 kg. bliver de sendt som pakke.


FORSENDELSE I DANMARK
Uanset om du køber 1 eller 4 par sko, betaler du altid kun 40 dkk. til dækning af forsendelsesomkostninger med SwipBox. Har du valgt at modtage pakken på din hjemmeadresse er prisen 90 kr. og vi sender så med Post Danmark.


BILLIG FORSENDELSE TIL UDLANDET
Alle forsendelser til udlandet leveres af Post Danmark. Vær opmærksom på at pakkerne sendes uden omdeling så de skal afhentes på det nærmeste posthus. Forsendelse til Europa tager cirka 3-4 hverdage, mens forsendelse udenfor Europa typisk tager 4-6 hverdage. Vær opmærksom på gældende regler vedrørende told og moms til ikke EU lande. Se mere under punktet told og moms. 
MIAMAN.COM tager forbehold for eventuelle volumen- og kilotillæg, ved store ordre. Kontakt os inden bestilling på kundeservice@miaman.com.


STRØMPER TIL UDLANDET SENDES UDEN TRACKING NUMMER
Køber du udelukkende strømper, sender vi dine varer som brev, i dette tilfælde modtager du ikke et tracking nummer. Du vil modtage dine varer direkte på den angivne adresse. Leveringstiderne er de samme som for pakker. Dette gør vi for at tilbyde lave fragtpriser til hele Europa.


14 DAGES FULD RETURRET / RETURSEDDEL
MIAMAN.COM yder 14 dages fuld returret, i henhold til købeloven. Du skal blot udfylde retursedlen, som medsendes i din pakke. Vedlæg den sammen med varerne. Retursedlen kan også udfyldes og printes her fra siden (se øverst).Vi forbeholder os retten til, at returnere en udsalgsvare (på købers omkostning), hvis den overskrider de 14 dages returret.
Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Det er også meget vigtigt, at du prøver dine nyindkøbte sko på et blødt tæppe eller håndklæde. Vi forbeholder os ret til, at afvise sko eller støvler, der har mærker efter brug, uanset hvor små disse måtte være. Udelukkende fordi vi ikke kan sælge varen igen, så venligst prøv dine varer med stor omtanke. 
Når du sender dine varer retur, skal de returneres i den originale emballage/skoæske, omhyggeligt indpakket i samme  pose, boble plast eller kasse. Vi forbeholder os ret til at afvise pakker, der sendes i uforsvarlig indpakning. Vi kan ikke  sælge varen igen, hvis denne eller den originale sko æske er beskadiget. Når vi har modtaget varen, og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt, og indenfor 14 dage tilbageføre købsbeløbet til din konto - dog minus porto. For at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort, tilbagebetaler vi kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. 


GAVER KAN RETURNERES
Hvis du har modtaget en gave, der er købt hos MIAMAN.COM, og ønsker at returnere denne, kan du indenfor 8 dage enten bytte til en anden vare af samme værdi, eller få udstedt et tilgodebevis, som kan bruges indenfor et år. For at bytte en gave skal du medsende den originale faktura samt retursedlen, ellers kan vi ikke bytte din gave. Retursedlen finder du også her, i toppen af siden. Finder du en vare, der er dyrere end gaven, kan du betale differencen på registreringsnummer 2253 kontonummer  6287956841 - Nordea + 40 dkk. til fragt, og få den nye vare tilsendt. Udfyld retursedlens del angående gaver og vedlæg den i forsendelsen sammen med  returvaren. Når du sender din gave retur, skal den returneres i den originale emballage/skoæske, - omhyggeligt indpakket i samme  pose, i boble plast eller kasse.  Vi forbeholder os ret til, at afvise en retur gave, der sendes i uforsvarlig indpakning, da vi ikke kan sælge varen igen, hvis denne eller den originale skoæske  er beskadiget. Gaven skal returneres ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Returnering af gaven betales af kunden. Når vi har modtaget gaven og eventuelt difference beløb, (hvis der ombyttes til en dyrere vare), sørger vi for hurtigst muligt, at sende dig enten dit tilgodebevis eller den vare du gerne vil have ombyttet til. Ønskes pengene refunderet, kan vi desværre ikke tilbagebetale til andre kreditkort end det, der betalte gaven i første omgang.


REKLAMATIONER
Alle vores varer er omfattet af købelovens regler om to års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden to år efter købet. Det skal dog understreges, at ifølge Forbrugerstyrelsen, har for eksempel sko og strømper en almindelig levetid, der kan være kortere end to år. Yderligere gør en række omstændigheder sig gældende, når der skal tages stilling til reklamationsret. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Vær særligt opmærksom på, at der ingen reklamationsret er på pailletter, sten og perler. Er du I tvivl, kan du, inden du reklamerer, kontakte os på kundeservice@miaman.com. Du skal selv dække fragtomkostninger i forbindelsen med en reklamation. Når du har sendt varen retur og vi har godkendt reklamationen, overfører vi beløbet til din bankkonto. Vedlæg altid original kvittering for dit køb, da vi ellers afviser din reklamation.

Returvarer sendes til :
MIAMAN.COM
Slagelsevej 32D
4230 Skælskør
Mærket : Retur


TOLD OG MOMS
Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan varen blive tilbageholdt i tolden, og eventuelt blive påført lokale skatter og told, som MIAMAN.COM ikke kan drages til ansvar for. Til gengæld fratrækkes dansk moms. Vær opmærksom på, at tilbageholdelse af din pakke i tolden kan forsinke forsendelsen en hel del. Finder du ud af, at pakken er tilbageholdt, bør du hurtigst muligt kontakte de lokale toldmyndigheder og betale de meromkostninger der påføres.


SIKKER BETALING
Hos MIAMAN.COM kan du betale med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, og American Express. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Vore priser er angivet i dkk. og er inklusive 25% moms, medmindre varen er til et ikke EU land. Læs mere under punktet told og moms. Kun NETS/Teller har adgang til dine data, MIAMAN.COM har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger og videre giver aldrig dine oplysninger. Vi tager forbehold for trykfejl. 


FARVER
MIAMAN.COM kan ikke garantere, at farverne, der vises på MIAMAN.COM præcist er gengivet som på vores produkter.


LOVVALG 
Enhver tvist mellem parterne skal afgøres i Danmark og efter dansk ret.


 

Gem

Gem

Gem