Swipe to the left

DERFOR SKAL DU VÆLGE FARVEDE BRUDESKO!

Mange af vores kunder fortæller at det, især ved festlige lejligheder, som konfirmation og bryllup, er en kamp at finde feminine sko der passer. Hvis du bruger størrelse 42+, er et skokøb ofte baseret på kompromiser, frem for ønsker der bliver opfyldt. Kender du det?

DETTE ORD!

By 12 February 2017 No comments

Jeg har det præcis på samme måde som jer. Jeg er selv 185 cm høj, bruger str. 43 i sko, og størrelsen på mine fødder er i høj grad et problem for mig. Og jeg bryder mig altså ikke om at nogen kalder mig eller mine fødder "STORE".


TV ØST PÅ FABRIKKEN

By MIAMAN.COM 2 February 2017 No comments

Kvinder med større fødder har også ret til smukke sko. Se med i dette interview, hvor vi fortæller om vores skofirma og viser hvordan vi håndlaver skoene, på vores værksted.


INTERVIEW I LORRY

By MIAMAN.COM 10 November 2014 No comments
Se vores interview i TV2 Lorry, hvor vi fortæller om damesko i store størrelser.


STORE SKO TIL EN LILLE LADY

By MIAMAN.COM 16 August 2014 No comments
Vores hjerter smeltede, da vi modtog denne video fra vores kunde.


VI ELSKER ROS

By MIAMAN.COM 24 May 2014 No comments
Hør lige denne dejlige besked som vi modtog i dag, fra en glad kunde....vi blev helt rørte."Kære alle hos MIAMANHar netop hentet mine nyindkøbte sandaler på posthuset, og er simpelthen nødt til at dele min eufori med jer.


JA VI ER STOLTE & VI TAGER ANSVAR

By MIAMAN.COM 21 April 2014 No comments
De fleste grinede af os, da vi første gang fortalte at vi ville producere vores sko i Danmark på egen fabrik. Vi er af den overbevisning, at vi som designere og producent af sko, har et ansvar for at vores sko produceres under ordentlige forhold.


STORE FØDDER, STORE FORBILLEDER

By MIAMAN.COM 19 July 2013 No comments
Der er masser af kvinder derude med store fødder ligesom os. Og sjovt nok, så er der også et par af dem, du helt sikkert kender og/eller elsker. Tag nu fx Geena Davis.


KVALITET OG HOLDBARE MATERIALER

By MIAMAN.COM 25 June 2013 No comments

Finanskrisen husker vi alle. Den hersker stadig over os, men er så småt begyndt at aftage sit greb. Den har gjort os nervøse, utrygge, men den har også ført noget godt med sig. Omtanke. Vi begyndte at spare og være mere bevidste om vores køb.

DESIGNERENS INSPIRATION

By MIAMAN.COM 22 May 2013 No comments
Når vi starter en kollektion, bruger vi lang tid på at lave det visuelle oplæg der skal afspejle kollektionens stemning. Vi samler al den inspiration vi har fundet på rejser, museumsbesøg, fotos vi har taget, eller mennesker der har fanget vores øje.